Kunststof

Kunststof Kozijnen

Waarom kozijnen uit kunststof?

Kozijnen uit kunststof zijn een goede investering waarvan je nog jarenlang zal genieten. De verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen is ronduit enorm. Wij zetten een aantal grote voordelen van kunststofkozijnen voor jou op een rijtje:

Heb je nog vragen over de bovenstaande voordelen of overweeg je om kozijnen uit kunststof aan te kopen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Waarom ZK Kozijnen bv?

Bij ZK Kozijnen bv staan we garant voor kwaliteit en service. Zowel onze producten zelf als onze monteermethode voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitseisen. Zo zal je bij ons nooit dikke kitnaden aan de buitenzijde van onze kozijnen ontdekken. Ons team van monteurs heeft jarenlange ervaring in de branche en plaatst keer op keer prachtige kozijnen die geruime tijd meegaan.

Om onze kozijnen te laten vervaardigen, werken wij regelmatig samen met VKG-gecertificeerde bedrijven. We vertrouwen o.a. op Schüco, een toonaangevende aanbieder van kozijnen uit aluminium en kunststof. De producten van Schüco zijn wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit, aanpasbaar design en functionaliteit.

Onze producten kunnen wij zo voor je samenstellen dat ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoen. Dat keurmerk biedt jou als klant zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wil je graag dat je kozijnen aan dat keurmerk voldoen? Kom dan gerust langs in onze gezellige showroom en laat je – vergezeld door een kopje koffie – adviseren over de voordelen en mogelijkheden van kozijnen uit kunststof!

Soorten kozijnen
Morderne raam kozijnen

Interesse in kozijnen uit kunststof?

Vraag vandaag nog je offerte aan!