Landelijk

Landelijke kozijnen

Kunststof met een houtlook

Voor de ware romantici onder ons is een landelijke stijl een charmante en authentieke look die je niet alleen ziet, maar ook voelt en beleeft. Bij het woord ‘landelijk’ denken velen aan klassieke houten kozijnen, terwijl kozijnen uit kunststof dan weer vaak geassocieerd worden met moderne woonstijlen. Toch kan je een landelijke of klassieke woonstijl perfect met kozijnen uit kunststof combineren!

Ons team adviseert je met plezier over de beschikbare modellen in ons gamma. Zo verkopen we bijvoorbeeld de Corona Accent-serie van het merk Schüco, waarvan de kozijnprofielen dezelfde vertrouwde vormen hebben als houten kozijnen. Denk daarbij aan mooie verdiepte profielen in combinatie met raamroeden. Alle voordelen van kunststof met een houtlook dus!

Niet alleen het model, maar ook de kleur en de afwerking van je kozijnen bepalen een traditionele en landelijke uitstraling. Voor de ultieme authentieke sfeer raden wij je een houtnerffolie aan en een zachte witte kleur zoals crèmewit of parelwit in combinatie met donkergroen.

Kunnen landelijke kozijnen jou
wel bekoren?

Vraag vandaag nog je offerte aan!