Dakkapellen

Dakkapellen

Dakkapellen in tot wel 180 kleuren

Voor wie zijn of haar aanwezige woon– of werkruimte wil vergroten of efficiënter wil omgaan met een zolderverdieping, is een dakkapel dé uitkomst om een extra kamer te creëren. De hoogwaardige kunststof die wij voor onze kapellen gebruiken, laat de naadloze constructies geheel tot hun recht komen en vergt amper onderhoud.

Door de keuze uit 180 kleuren, tien boeiboorden en verschillende maatvoeringen kan het haast niet anders dan dat je jouw perfecte dakkapel bij ons vindt. Zelfs een in de boei geïntegreerd rolluik kunnen wij moeiteloos installeren.

Met een wand– en plafonddikte van 85 mm heb je meer ruimte dan bij standaardmodellen. Dankzij de gepatenteerde sandwichconstructie en complete binnen- en buitenafwerking verlies je trouwens geen isolatiekracht. Daarnaast is de kunststof die we gebruiken vliegvuurbestendig en vlamdovend.

Omdat onze dakkapellen (incl. kozijnen) in de fabriek worden voorgemonteerd, zijn wij vaak binnen één dag bij je klaar met de plaatsing. Dat betekent zo goed als geen overlast en zo snel mogelijk van extra ruimte kunnen genieten!

Dakkapellen

Je persoonlijke dakkapel ontwerpen?

Vraag vandaag nog je offerte aan!