Aluminium

Aluminium Kozijnen

Waarom kozijnen uit aluminium?

Kozijnen uit aluminium passen zo goed als bij elke woonstijl, van modern tot industrieel. De kozijnen vergen bovendien weinig onderhoud en gaan jarenlang mee. Wij zetten een aantal grote voordelen van kozijnen uit aluminium voor jou op een rijtje:

Heb je nog vragen over de bovenstaande voordelen of overweeg je om kozijnen uit aluminium aan te kopen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Waarom ZK Kozijnen bv?

Bij ZK Kozijnen bv staan we garant voor kwaliteit en service. Zowel onze producten zelf als onze monteermethode voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitseisen. Zo zal je bij ons nooit dikke kitnaden aan de buitenzijde van onze kozijnen ontdekken. Ons team van monteurs heeft jarenlange ervaring in de branche en plaatst keer op keer prachtige kozijnen die geruime tijd meegaan.

Om onze kozijnen te laten vervaardigen, werken wij regelmatig samen met VKG-gecertificeerde bedrijven. We vertrouwen o.a. op Schüco, een toonaangevende aanbieder van kozijnen uit aluminium en kunststof. De producten van Schüco zijn wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit, aanpasbaar design en functionaliteit.

Onze producten kunnen wij zo voor je samenstellen dat ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoen. Dat keurmerk biedt jou als klant zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wil je graag dat je kozijnen aan dat keurmerk voldoen? Kom dan gerust langs in onze gezellige showroom en laat je – vergezeld door een kopje koffie – adviseren over de voordelen en mogelijkheden van kozijnen uit aluminium!

Aluminium kozijnen

Interesse in kozijnen uit aluminium?

Vraag vandaag nog je offerte aan!