Reviews

Enkele positieve klantenreacties

Wij maakten al talloze klanten tevreden met kwalitatieve kozijnen op maat. Lees hieronder enkele positieve recensies of laat zelf je bericht achter als je onze service wil beoordelen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 entries.
Raoef uit Terneuzen schreef op september 8, 2023 om 4:45 pm
Alleen maar goede woorden over voor ZK kozijn! Het traject is professioneel begonnen en alles was duidelijk vanaf het begin. Bij het plaatsen van de kozijnen hebben de mannen van ZK kozijn uitstekend werk geleverd en waren enorm vriendelijk in de omgang. Ook hebben de mannen overuren gedraaid om ervoor te zorgen dat de kozijnen binnen een aantal dagen geplaatst waren. Wij zijn enorm dankbaar en voor het waardevolle traject dat ZK kozijn heeft gerealiseerd.
Christian de Winter uit 'S Heerenhoek schreef op april 14, 2023 om 7:07 pm
Wij zijn heel erg tevreden over ZK!! Goed ingemeten. Naar wens geïnstalleerd! Keurig afgewerkt. We zijn erg te spreken over ZK. Goed team en top resultaat.
Karin und Peter Ley uit Scharendijke schreef op november 30, 2022 om 12:30 pm
ZK plaatste een uitzonderlijk mooi schuifdeurelement in ons summerhuis te Scharendijke! Van advies tot aankoop tot montage, ZK heeft altijd vriendelijke, kundige mensen aan onze zijde gehad. Zo‘n jong professioneel bedrijf verdient onze lof, we komen altijd graag bij u terug!
Adri de Looff uit Middelburg schreef op november 10, 2022 om 7:53 am
Ik ben zeer tevreden over het afgeleverde werk prima volgens afspraak maatvoering zorgvuldig uitgevoerd netjes en schoon afgeleverd ik zou zondermeer weer met ZK kozijnen in zee gaan Adri de Looff Middelburg
Annemieke van Uitert uit Lewedorp schreef op november 8, 2022 om 6:55 pm
Na een goed en gedegen advies van Nico en een scherpe prijsopgave zijn de nieuwe kunststof kozijnen en deuren met triple glas snel en vakkundig geplaatst. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
S.van der Waal uit Middelburg schreef op november 8, 2022 om 6:12 pm
We zijn begonnen nog met oude eigenaar Nico. Die heeft ons goed geholpen. Gaf ons goede advies. We hebben de achterkant met Keralit laten plaatsen en kunststof kozijnen met rolluiken . Omdat wij zeer tevreden waren hebben wij dit ook aan de voorkant laten doen. Toen had de nieuwe eigenaar het overgenomen. En hebben we kennisgemaakt met Nick. Nico was gelukkig ook nog aanwezig hij was ons aanspreekpunt. Alles is netjes achtergelaten alle puin is meegenomen. We hoefde maar te bellen en Nico stond al voor de deur. Zeer tevreden 😊 De volgende stap is de garage en voordeur ook dit laten we bij hun doen!
Familie Wallast uit Middelburg schreef op november 8, 2022 om 1:50 pm
We zijn heel erg blij met onze nieuwe kunststof kozijnen! Heel vlot in twee dagen zijn ze erin gezet en het is heel vakkundig en zorgvuldig gedaan. Er is echt niets op aan te merken, vlekkeloos! Bovendien waren de uitvoerders erg vriendelijk en was het heel prettig om ze over de vloer te hebben. Ze hebben hun werk heel goed, secuur en vlot gedaan en we zijn gewoon heel goed te spreken over ZK Kozijnen, TOP hoor!
Laura Mast uit Oudenbosch schreef op mei 12, 2022 om 12:23 pm
De opname met Nick was top geregeld. Monteur was meegekomen en waren beide zeer vriendelijk. De opdracht zelf ook heel goed uitgevoerd. Mannen werkte zo stofvrij mogelijk, dachten echt mee, en overlegden wanneer nodig. Bouwafval was netjes opgeruimd en afgevoerd. Enorm blij met de nieuwe kozijnen en deuren!