Deuren

Moderne deuren

Duurzame & vochtwerende deuren

De hal is het eerste wat je ziet als je je pand binnenstapt. Natuurlijk wil je dan een mooie voordeur. Gelukkig hebben wij bij ZK Kozijnen bv een ruime selectie aan deuren uit kunststof. Ook de achterzijde van je pand kunnen we van prachtige en goed isolerende deuren uit kunststof voorzien.

Onze deuren hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, rotten niet en gaan jarenlang mee. Ze vergen bovendien weinig onderhoud, op een simpele reiniging na. Daarnaast hebben ze nog heel wat voordelen:

Als je voor een deur uit kunststof van ZK Kozijnen bv kiest, kan je uit allerlei kleurencombinaties, modellen en uitvoeringen kiezen. Wij staan garant voor een deskundige, nette en snelle plaatsing en bieden je tot vijftien jaar garantie op het geleverde product.

Wil je de mogelijkheden graag komen bekijken in onze showroom? Kom dan zeker eens langs en ontdek door welke deur jij het liefst naar binnen stapt.
Voordeuren
Voordeur Landelijk

Stel je ideale deur samen via een configurator

Om je ideale deur samen te stellen, verwijzen we je door naar de configurator van Polytec. Die onderneming staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Al sinds 1990 levert de firma hoogwaardige deurpanelen af. 

Dankzij de handige configurator kan je meteen je deur visualiseren. Zodra je een ontwerp hebt opgemaakt, kan je dat aan ons voorleggen. Op basis daarvan stellen wij dan een vrijblijvende offerte voor je op.

Een nieuwe deur laten plaatsen?

Vraag vandaag nog je offerte aan!
Duurzame deuren