Kunststof kozijnen

Kunststof Kozijnen

Waarom kozijnen uit kunststof?

Kozijnen uit kunststof (of pvc) zijn een goede investering waarvan je nog jarenlang zal genieten. Ze vervullen de hoogste kwaliteitseisen. De verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen is ronduit enorm. Wij zetten een aantal grote voordelen van kunststofkozijnen voor jou op een rijtje:

Het raambeslag van onze kozijnen is corrosievertragend en vergt een minimaal onderhoud. 

Vraag een offerte aan

Hoeveel kost een kozijn uit kunststof?

Hoeveel een kozijn uit kunststof precies kost, hangt van diverse factoren af. Om de prijzen voor je woonsituatie te berekenen, brengen we eerst al je wensen en behoeften in kaart. Voor een prijsindicatie kan je op de desbetreffende pagina terecht. Als je je trouwens afvraagt of je voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (oftewel ISDE) in aanmerking komt, kan je daar onze tips raadplegen.

Heb je nog vragen over de voordelen van kozijnen uit kunststof of overweeg je om er aan te kopen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Soorten kozijnen
PVC Kozijnen

Waarom ZK Kozijnen bv?

Bij ZK Kozijnen bv staan we garant voor kwaliteit en service. Zowel onze producten zelf als onze monteermethode voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitseisen. Zo zal je bij ons nooit dikke kitnaden aan de buitenzijde van onze kozijnen ontdekken. Ons team van monteurs heeft jarenlange ervaring in de branche en plaatst keer op keer prachtige kozijnen die geruime tijd meegaan.

Om onze kozijnen te laten vervaardigen, werken wij regelmatig samen met gecertificeerde bedrijven. We vertrouwen o.a. op Schüco, een toonaangevende aanbieder van kozijnen uit aluminium en kunststof. De producten van Schüco zijn wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit, aanpasbaar design en functionaliteit.

Onze producten kunnen wij zo voor je samenstellen dat ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoen. Dat keurmerk biedt jou als klant zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wil je graag dat je kozijnen aan dat keurmerk voldoen? Kom dan gerust langs in onze gezellige showroom en laat je – vergezeld door een kopje koffie – adviseren over de voordelen en mogelijkheden van kozijnen uit kunststof!

Interesse in kozijnen uit kunststof?

Vraag vandaag nog je offerte aan!
Morderne raam kozijnen