Aluminium

Aluminium Kozijnen

Waarom kozijnen uit aluminium?

Kozijnen uit aluminium passen zo goed als bij elke woonstijl, van modern tot industrieel. De kozijnen vergen bovendien weinig onderhoud en gaan jarenlang mee. Wij zetten een aantal grote voordelen van kozijnen uit aluminium voor jou op een rijtje:

Hoeveel kost een kozijn uit aluminium?

Hoeveel een kozijn uit aluminium precies kost, hangt van diverse factoren af. Om de prijzen voor je woonsituatie te berekenen, brengen we eerst al je wensen en behoeften in kaart. Voor een prijsindicatie kan je op de desbetreffende pagina terecht. Als je je trouwens afvraagt of je voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (oftewel ISDE) in aanmerking komt, kan je daar onze tips raadplegen.

Heb je nog vragen over de voordelen van kozijnen uit aluminium of overweeg je om er aan te kopen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Waarom ZK Kozijnen bv?

Bij ZK Kozijnen bv staan we garant voor kwaliteit en service. Zowel onze producten zelf als onze monteermethode voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitseisen. Zo zal je bij ons nooit dikke kitnaden aan de buitenzijde van onze kozijnen ontdekken. Ons team van monteurs heeft jarenlange ervaring in de branche en plaatst keer op keer prachtige kozijnen die geruime tijd meegaan.

Om onze kozijnen te laten vervaardigen, werken wij regelmatig samen met gecertificeerde bedrijven. We vertrouwen o.a. op Schüco, een toonaangevende aanbieder van kozijnen uit aluminium en kunststof. De producten van Schüco zijn wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit, aanpasbaar design en functionaliteit.

Onze producten kunnen wij zo voor je samenstellen dat ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoen. Dat keurmerk biedt jou als klant zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wil je graag dat je kozijnen aan dat keurmerk voldoen? Kom dan gerust langs in onze gezellige showroom en laat je – vergezeld door een kopje koffie – adviseren over de voordelen en mogelijkheden van kozijnen uit aluminium!

Stel hier je vraag

Interesse in kozijnen uit aluminium?

Vraag vandaag nog je offerte aan!
Aluminium kozijnen